Start – Sibyllans
 

Du har inga produkter i varukorgen.

🚛 Fri frakt pĂ„ allt i butiken! đŸŒ± Eko-certifierad handlare

Kafferosteri och tehandel sedan 1916

Vi Àr en liten butik med eget kafferosteri pÄ Sibyllegatan i Stockholm. I över hundra Är har vi varit pÄ jakt efter de bÀsta bladen och bönorna, rostningarna och blandningarna. Vi har letat oss fram till de mest avlÀgsna plantagerna, fikat med de mest svÄrflirtade bönderna och spÄrat de mest exklusiva skördarna. Vi har blandat, rostat och provsmuttat, igen och igen och igen. De hÀrligaste smakupplevelserna vi haft hittills, hittar du hÀr. VÀlkommen att botanisera och bestÀlla. Eller besöka oss i verkligheten förstÄs.

FÄr det lov att vara en kaffetÄr, pÄtÄr, tretÄr, krusetÄr?

VÄrt julkaffe med hÀrlig smak av kardemumma vill man gÀrna ha mer av. Vi har Àven flera olika tesorter som lÀmpar sig lite sÀrskilt för julens alla bjudningar.

Ge bort en hĂ€lsning frĂ„n FjĂ€rran Östermalm.

Ett paket dryckeskultur Àr alltid uppskattat. FrÄga oss sÄ hjÀlper vi dig matcha rÀtt sort med rÀtt person.

FĂ„r vi presentera Sir Williams?

VÄr egna teblandning Sir Williams har varit en storsÀljare sedan andra vÀrldskriget dÄ kafferansonering rÄdde i Sverige. BestÀll Sir Williams hÀr.

Teprovning

I vÄrt vackra terum innanför butiken ordnar vi teprovningar efter kinesisk tradition. Upp till 10 personer fÄr plats. VÀlkommen att kontakta oss för offert.

Hör av dig

Vi svarar gÀrna pÄ frÄgor och ger rÄd om kaffe och te. Du Àr ocksÄ varmt vÀlkommen att kontakta oss om vilka specialteer vi har inne just nu, eller boka en teprovning i vÄra lokaler. SÀkrast Àr att ringa nÀr butiken Àr öppen.