Start – Sibyllans

Kafferosteri och tehandel sedan 1916

Vi är en liten butik med eget kafferosteri på Sibyllegatan i Stockholm. I över hundra år har vi varit på jakt efter de bästa bladen och bönorna, rostningarna och blandningarna. Vi har letat oss fram till de mest avlägsna plantagerna, fikat med de mest svårflirtade bönderna och spårat de mest exklusiva skördarna. Vi har blandat, rostat och provsmuttat, igen och igen och igen. De härligaste smakupplevelserna vi haft hittills, hittar du här. Välkommen att botanisera och beställa. Eller besöka oss i verkligheten förstås.

Får det lov att vara en kaffetår, påtår, tretår, krusetår?

Vårt julkaffe med härlig smak av kardemumma vill man gärna ha mer av. Vi har även flera olika tesorter som lämpar sig lite särskilt för julens alla bjudningar.

Ge bort en hälsning från Fjärran Östermalm.

Ett paket dryckeskultur är alltid uppskattat. Fråga oss så hjälper vi dig matcha rätt sort med rätt person.

Får vi presentera Sir Williams?

Vår egna teblandning Sir Williams har varit en storsäljare sedan andra världskriget då kafferansonering rådde i Sverige. Beställ Sir Williams här.

Teprovning

I vårt vackra terum innanför butiken ordnar vi teprovningar efter kinesisk tradition. Upp till 10 personer får plats. Välkommen att kontakta oss för offert.

Hör av dig

Vi svarar gärna på frågor och ger råd om kaffe och te. Du är också varmt välkommen att kontakta oss om vilka specialteer vi har inne just nu, eller boka en teprovning i våra lokaler. Säkrast är att ringa när butiken är öppen.