Home – Sibyllans
 

Du har inga produkter i varukorgen.

🚛 Fri frakt pĂ„ allt i butiken! đŸŒ± Eko-certifierad handlare

Kafferosteri och tehandel sedan 1916

Vi Àr en liten butik med eget kafferosteri pÄ Sibyllegatan i Stockholm. I över hundra Är har vi varit pÄ jakt efter de bÀsta bladen och bönorna, rostningarna och blandningarna. Vi har letat oss fram till de mest avlÀgsna plantagerna, fikat med de mest svÄrflirtade bönderna och spÄrat de mest exklusiva skördarna. Vi har blandat, rostat och provsmuttat, igen och igen och igen. De hÀrligaste smakupplevelserna vi haft hittills, hittar du hÀr. VÀlkommen att botanisera och bestÀlla. Eller besöka oss i verkligheten förstÄs.

title image

Är te inte din kopp te?

Struntprat, sÀger vi. Alla gillar inte alla teer. Men alla Àlskar nÄgot te. Vi bjuder pÄ smakprov till varje bestÀllning. GÀller kaffe ocksÄ sÄ klart.
title image

Äntligen hĂ€r! Presentkort pĂ„ ask

Med vÄrt fina presentkort ger du bort nöjet av att sjÀlv fÄ botanisera och vÀlja bland alla vÄra förtrÀffliga drycker. Kom in i vÄr butik pÄ Sibyllegatan, ladda med valfri summa och kanske ett litet vÀldoftande smakprov.
title image

Utsidan rÀknas ocksÄ!

BestÀll kaffe för 1 kg eller te för 6 hg sÄ blir en av vÄra fina, nya burkar dina. GÄr Àven att köpa separat för 149 kr/st.

Teprovning

I vÄrt vackra terum innanför butiken ordnar vi teprovningar efter kinesisk tradition. Upp till 10 personer fÄr plats. VÀlkommen att kontakta oss för offert.

Hör av dig

Vi svarar gÀrna pÄ frÄgor och ger rÄd om kaffe och te. Du Àr ocksÄ varmt vÀlkommen att kontakta oss om vilka specialteer vi har inne just nu, eller boka en teprovning i vÄra lokaler. SÀkrast Àr att ringa nÀr butiken Àr öppen.