Home – Sibyllans

Kafferosteri och tehandel sedan 1916

Vi är en liten butik med eget kafferosteri på Sibyllegatan i Stockholm. I över hundra år har vi varit på jakt efter de bästa bladen och bönorna, rostningarna och blandningarna. Vi har letat oss fram till de mest avlägsna plantagerna, fikat med de mest svårflirtade bönderna och spårat de mest exklusiva skördarna. Vi har blandat, rostat och provsmuttat, igen och igen och igen. De härligaste smakupplevelserna vi haft hittills, hittar du här. Välkommen att botanisera och beställa. Eller besöka oss i verkligheten förstås.

title image

Är te inte din kopp te?

Struntprat, säger vi. Alla gillar inte alla teer. Men alla älskar något te. Vi bjuder på smakprov till varje beställning. Gäller kaffe också så klart.
title image

Äntligen här! Presentkort på ask

Med vårt fina presentkort ger du bort nöjet av att själv få botanisera och välja bland alla våra förträffliga drycker. Kom in i vår butik på Sibyllegatan, ladda med valfri summa och kanske ett litet väldoftande smakprov.
title image

Utsidan räknas också!

Beställ kaffe för 1 kg eller te för 6 hg så blir en av våra fina, nya burkar dina. Går även att köpa separat för 149 kr/st.

Teprovning

I vårt vackra terum innanför butiken ordnar vi teprovningar efter kinesisk tradition. Upp till 10 personer får plats. Välkommen att kontakta oss för offert.

Hör av dig

Vi svarar gärna på frågor och ger råd om kaffe och te. Du är också varmt välkommen att kontakta oss om vilka specialteer vi har inne just nu, eller boka en teprovning i våra lokaler. Säkrast är att ringa när butiken är öppen.